« Robotterne kommer hjem til dig | Main | James Bond bruger jo heller ikke manualer »

19-05-04

Comments

anna

kom til at tænke på to andre eksempler der ligner - det ene et et portræt af enten den gamle, børn eller børnebørn [pdf, 8 p.] hvor rammen omkring billedet ændre udseende som følge af vedkommendes "tilstand" målt ud fra forskellige sensorer i hjemmet.

den anden [pdf, 8 p.]var en jeg så på CHI i år - den gik ud på at lade de ældre få et forhold til en robot (sonys version) frem for en rigtig hund - ud fra en forestilling om at de ville være lettere at passe (i fremtiden i det mindste). i starten ville de gamle ikke høre tale om noget sådan, men undervejs i deres forsøg blev der dannet nogle klare følelsesmæssige bånd til kræet.

Christian

Konceptet med billedrammen der ændrer udseende er også en del af hele "information at a glance" ideen. Tag f.eks. Ambient Devices - de har bl.a. lavet en kugle, der er koblet til telefonnettet. Man kan så indstille den til at følge en bestemt akties kurs, hvor kuglen så skifter farve alt efter hvordan det går; rød når aktien falder og grøn når den stiger.

Jeg tror vi kommer til at se mange sjove og underlige eksempler på visuelle repræsentationer af komplekse data i fremtiden. Hvad med en elektronisk blomst, der hænger med hovedet når man ikke har mailet til mormor i lang tid :-)

loan payday

Jeg er nysgerrig efter at finde ud af, hvad blog -system , du arbejder med? Jeg oplever nogle mindre sikkerhedsproblemer med min nyeste hjemmeside og jeg vil gerne finde noget mere risiko -fri. Har du nogen forslag ?

The comments to this entry are closed.