« De gamle medier slår tilbage (or not) | Main | Fund på lørdagens surftur »

27-04-05

Comments

Jacob Bøtter

Jeg skal først lige pointere at jeg er rørende enig med dig ang. Apples modstand mod blogs. Det virker underligt at de modarbejder deres egen succes. Når det er sagt er jeg dog for en gangs skyld enig med Robert Scoble når det kommer til iCon bogen. Prøv at tænke på hvad der typisk sker når en virksomhed reagerer voldsomt overfor et produkt og prøver at fjerne det fra hylderne? Der kommer mere fokus på det. Der kan sagtens ligge noget strategisk bag ved deres overvejelser omkring iCon.

Christian

Jeg har ikke lige kunnet finde Scobles entry om Apple. Men den eviggyldige sandhed med "dårlig omtale er bedre end ingen omtale", gælder helt sikkert også her. Det er altså først og fremmest fedt for forfatteren/forlaget.

Jeg har bare svært ved at se, hvorfor Apple skulle gide at risikere og spilde tid på en blogstorm af dårlig omtale á la min, blot pga. en enkelt bog...?

Nej, jeg tror helt bestemt den gode Jobs er ved at kamme over i kontroliver. iCon er jo en opdateret udgave af en biografi forfatteren skrev for mange år siden om Jobs. Dengang var han meget kritisk overfor Apple og Jobs. Derfor tror jeg det her er pay-back time fra gode gamle Steve.

Jacob Bøtter

Du kan finde hans blogpost her: http://radio.weblogs.com/0001011/2005/04/30.html#a9961

Jeg vil give dig ret langt hen af vejen, men som Scoble også siger, så er Jobs en klog mand og det ville være meget underligt hvis han pludseligt har fået en hjerneblødning af denne størrelse. Efter min mening tror jeg der ligger noget større strategisk bag.

Med deres retsager mod bl.a. Thinksecret virker det underligt hvis ikke det var for at gøre opmærksomheden endnu større.

search engine optimization vancouver

Jeg er nysgerrig efter at finde ud af, hvad blog system du tilfældigvis er med ? Jeg har nogle små sikkerheds- problemer med min nyeste hjemmeside og jeg vil gerne finde noget mere sikret. Har du nogen løsninger?

oh canada

Hej ! Dette er mit første besøg til din blog ! Vi er en gruppe af frivillige og starte et nyt projekt i et lokalsamfund i samme niche . Din blog gav os gavnlig information for at arbejde på . Du har gjort et fantastisk stykke arbejde !

The comments to this entry are closed.