« Receiver | Main | Fotofortællinger fra HP »

26-05-05

Comments

Jacob Bøtter

Jeg undrer mig lidt over hvordan dette fungerer. Skal man ikke have et vanvittigt godt webcam for at det kan registrere når ens øjne bevæger sig rundt? Måske er jeg bare teknologisk tabt bag en vogn, men jeg ville da mene at det var ret svært at få et ordentligt resultat ud af det. Virker det virkelig?

Christian

Det virker faktisk udmærket. Altså jeg vil nok ikke give mig i kast med Photoshop eller Unreal Tournament, men det er en rigtig god idé, som vi helt sikkert vil se mere til. Forestil dig f.eks. håndfri navigering på din mobiltelefon eller pda... Her vil man bruge kameraet i mobilen til at tracke øjnene og derved få en enkel navigationsmåde.

payday loans brampton

Jeg elsker din blog .. meget flotte farver u0026 tema. Har du designe denne hjemmeside selv, eller har du hyre nogen til at gøre det for dig ? Plz reagere så jeg glæder mig til at konstruere min egen blog og vil gerne vide, hvor u fik denne fra. mange tak

search engine optimization vancouver

Lige nu ser det ud som Drupal er den øverste blogging platform til rådighed lige nu. ( fra hvad jeg har læst) Er det, hvad du bruger på din blog ?

oh canada

Hej der! Nogen i min Facebook gruppe delte denne hjemmeside med os, så jeg kom til at give det et kig . Jeg er helt sikkert nyder oplysningerne. Jeg er bog - mærkning og vil blive twitte dette til mine efterfølgere ! Terrific blog og fantastisk design og stil .

The comments to this entry are closed.