« Visioner fra CNN | Main | Sommersjov med bogstafetten »

17-06-05

Comments

Thomas Madsen-Mygdal


Sjovt når Weinberger så omtaler reboot som den mest humanistiske/kulturelle/socialt fokuserede/akademiske af de konferencer du nævner ;)

Ellers er din pointe god nok - men al ting til sin tid - at give folk en chance for at møde hinanden før at den store selvkritik skal opstå.

Noget meget spændende er ved at ske - og det fortsætter med at vokse med sin egen agenda og værdier under radaren - lad det endelig gøre det så at det er stærkt før at det bliver appliceret i højere grad.

Jacob Bøtter

Jeg mener helt bestemt der er noget om snakken. Muligvis er vi selvfede, men sådan er det i mange brancher når ligesindede mødes, det er hvertfald min opfattelse. Var dette en konference om vandpumber ville være nok også alle være euforiske over en eller anden ny teknologi. Sådan har det vel altid været og sådan forbliver det (vel).

Når det er sagt, vil jeg mene at det er helt korrekt at vi er for homogene. Det spændende ved Reboot kunne have været hvis vi var langt mere blandet, det var bl.a. også den eneste kritik jeg hørte fra Johnnie Moore og James Cherkoff da jeg mødtes med dem søndag morgen i Københavns Lufthavn. Det kunne have været langt mere interessant for dem at møde egentlige erhvervsfolk som ikke var helt hyped over blogs. Det synes jeg også man kunne læse ud af reaktionerne på Scoble og Doc Searls taler at folk mente de var egnet til et publikum som vidste langt mindre om blogs - det var måske det Scoble og Doc Searls havde håbet på.

Men derudover synes jeg det var et imponerende veltilrettelagt arrangement med gode udfald. Jeg var dog mest imponeret over Loïc Le Meur (nu har jeg jo så heller ikke hørt ham i Paris) og workshopen med Jason Fried og Douglas Bowman. Matthias fra Skype havde også nogle gode pointer, især med fokus på det som jeg synes mange af talerne bar præg af, nemlig denne hype med at alt skal være ekstraordinært, fremfor at bare betragte det ordinært. F.eks. så hyper de ikke VoIP, de snakker i stedet om at gøre tale (talk) mulig. Det er et sprog folk forstår - det er et ordinært sprog.

emme

Jeg synes det er gode pointer.
Jeg var selv vældig irriteret over at Doctorow så tydeligt præsenterede 'den eneste rigtige måde at tænke på', og gik meget frustreret fra den Conversation. Selvom f.eks. Østrup fra IBM var tilstede, så var der ikke meget debat. Indrømmet, 45 minutter er ikke lang tid til at få snakken igang.

Ellers havde jeg er meget positivt Reboot og fik meget fagligt input, og så til hvor jeg skal lede videre. Men nu er jeg jo heller ikke alpha-nørd :)

Hans Henrik

Du har Ganske ret – det var et langt indlæg – men forfriskende og helt på sin plads J

Jeg har selv været med på reboot gennem alle årene og har alle årene ment - og efterfølgende - syntes, at missionen matte være at komme med friske pust udefra og faktisk konstatere at jeg har fået ny viden om en række nye teknologier, trends m.m.

Der har alle årene være lag i arrangementet som har haft med pleje af netværket at gøre. Der har ligesom været 2 arrangementer i eet. Det som skete på scenen og det som skete bag.

Grunden til at jeg har deltaget alle gangene har været at jeg har haft brug for begge dele. For nogle i netværket er det det eneste tidspunkt vi mødes og det er altid hyggeligt, ja næsten nostalgisk.

Når du siger reboot er lidt selvfed, så tror jeg at jeg kan følge dig ganske godt. For mig var det selvfede i dette års arrangement en fornemmelse af at arrangørerne ligeså meget plejede deres eget netværk som det var at stable et fagligt validt arrangement på benene.

Det er der jo ikke noget galt i, men de som måtte stå udenfor og kigge ind kan med rette have en fornemmelse af at det er svært at komme ind i inderkredsen.

Hammersley, Cory, Doc, Loïc og hvad de hedder alle sammen er klart en elite og jeg fik selv fornemmelsen af at de er en slags rock-band som turnerer sammen – det kan hurtigt virke ununaceret og lidt for meget – ”Vil-du-se-vores-smukke-hjerne”-agtigt.

At de har meget på hjerte – og at det er meget rigtigt i det som der siges – gør jo så, at det til tider virker vedkommende og relevant.

Men meget nyt var der jo ikke i det. Alle talere har været på reboot tidligere og for mig var det såmænd bare at få bekræftet at den sang de i sin tid sang, den kan jeg nu synge med på, de synger den stadigt og den lyder stadig godt.......

Også god weekend til dig

Hans Henrik

....en anden ting - også jeg var på den der seance med Cory, Kim Ø, Morten H, og DVD-Jon.

Den blev desværre alt for hurtig kedelig - den var forudsigelig og de radikale frontkæmpere var desværre uden gejst og flamme. Man talte forbi hinanden, måske forstod man ikke - eller ville ikke forstå nuancerne.

Det var lidt flosklernes parade......desværre. Men ikke desto mindre en relevant måde at få en debat i gang på - måske lidt 2 minutter over tolv.....

Thomas Madsen-Mygdal

Det sidste reboot og det community der kom sammen er at invitere folk ude fra og prædike "the gospel" - lad nu det her ske og se hvad der kommer ud af det...

Den med arrangørerne og deres netværk ved jeg ikke rigtigt - der var 42 talere og jeg har ikke engang fået en kvalitets snak med med 5 af dem...

Det hele er meget mere selvorganiseret end i tror - lige som så meget andet...

Thomas Madsen-Mygdal

Det sidste reboot og det community der kom sammen er at invitere folk ude fra og prædike "the gospel" - lad nu det her ske og se hvad der kommer ud af det...

Den med arrangørerne og deres netværk ved jeg ikke rigtigt - der var 42 talere og jeg har ikke engang fået en kvalitets snak med med 5 af dem...

At man skulle have hørt talerne før er vist lidt svært - da højst 10% af talerne havde deltaget før...

Det hele er meget mere selvorganiseret end i tror - lige som så meget andet...

Christian Schwarz Lausten

Lad mig understrege, at jeg synes Reboot er et imponerende arrangement at stable på benene. Især når man ved at Thomas og Nikolaj, som primært står for det, absolut ikke er fuldtidsansatte Reboot arrangører. At Thomas beskedent mener det primært er selvorganiseret, er jo blot endnu en bedrift.

Jeg vil også godt understrege, at mit indlæg ikke er en generel kritik af Reboot, som jeg synes er et super arrangement. Det er snarere en tænksom efterrationalisering med forslag til forbedringer, hvilket jeg mener ethvert godt arrangement bør have plads til.

Mine hovedpointer er blot, at debatkulturen kunne være bedre på Reboot og at nye input udenfor blogosfærene kunne være forfriskende (og nødvendigt i det lange løb).

At bagmændene bruger Reboot til at pleje deres eget netværk mener jeg nu ikke har noget på sig. Reboot virker for mig at se, som et temmelig altruistisk projekt.

Henriette Weber Andersen

Hej.. vil lige blande mig sådan ca. et halvt år efter..

hvorfor bliver der ikke lavet et Open Space på reboot ? altså et organisk forum bestående af rockbandet og "almindelige dødelige?"
man skulle så give et overordnet spørgsmål som folk syntes var interessant ( og aldeles nødvendigt ) at diskutere.

just a thought.. i ved hvor jeg er hvis det fanger interesse

The comments to this entry are closed.