« Indslag og nedslag fra nettet | Main | Kopiering kan jo også være godt »

26-10-06

Comments

Thomas Madsen-Mygdal

Det må siges at være ganske provinsielt at tro at det ikke vil blive opdaget.

iøvrigt spottet her i maj, http://www.23hq.com/andjohan/photo/718357.

tveskov

It's copycats all the way down (eller er det http://en.wikipedia.org/wiki/Turtles_all_the_way_down>turtles)...
Den danske plankning af fænomenet er klokkeklar, men det hører nok osse med til historien at den type charts var en vigtig del af det legendariske websted Suck.com for et årti siden og frem. Se et eksempel ca. halvvejs nede af http://www.suck.com/filler/96/09/04/content.html>denne side.

Christian Schwarz Lausten

Thomas: Ahh, så kommer jeg jo lige en postgang for sent. Jeg blev i dette tilfælde ekstra provokeret af at manden peger fingre af BNY. De kalder i det mindste deres for en Radar...
Tveskov: Ak ja - originalitet er en mangelvare disse dage.

Thomas Madsen-Mygdal

Se iøvrigt den her fantastiske mængde fotonoter på et shot af timme's matrix, http://www.23hq.com/michammel/photo/719204.

Signe Rasmussen

Som alle andre, elsker jeg duften af mine prutter.

cash loan payday

Hej, jeg læser din blog en gang imellem , og jeg ejer en lignende , og jeg var bare nysgerrig, hvis du får en masse spam- kommentarer? Hvis ja hvordan kan du stoppe det, nogen plugin eller noget, du kan rådgive ? Jeg får så meget siden sidst er det driver mig til vanvid , så enhver hjælp er meget værdsat.

search engine optimization vancouver

Hej bruger Wordpress til din blog platform? Jeg er ny i blog- verden, men jeg prøver at komme i gang og oprette min egen. Har du brug for html kodning ekspertise til at lave din egen blog ? Enhver hjælp ville være virkelig værdsat !

oh canada

Hey ! Ved du , om de gør nogen plugins til at hjælpe med Search Engine Optimization ? Jeg prøver at få min blog til rang for nogle målrettede søgeord, men jeg ser ikke meget gode resultater . Hvis du kender nogen venligst aktie. Cheers !

The comments to this entry are closed.