« Grønland på nettet | Main | Fremtiden ifølge Fraunhofer »

23-12-06

Comments

Kim Linnet

Du læser denne besked fordi at:

1.1 : Du er en af mine venner eller veninder
1.2 : Jeg læser din blog fordi den er velskrevet, og jeg tror derfor at du er et interessant menneske
1.3 : Jeg er så heldig at være i familie med dig

Du får denne besked fordi at jeg fylder 30 år den 3. januar. Og jeg bor på Sóltún 30 i lejlighed 503. I Reykjavik. Og jeg inviterer på Chili Con Carne og Kunst kl 17:30 d. 3 januar. Og som du kan se, så er der allerede rigeligt mange 3-taller der. Og på vej til arbejde må man maks. køre 30 km/t og på vores parkeringsplads må man kun holde 30 minutter hvis man ikke er beboer. Så omverdenen råber 30 år til mig. Så derfor, i ånden af det omnipotente 3-tal, så har du nu 3 muligheder for at fejre mig og min krise/fødselsdag:

1 : Du tager et digital billede af noget med 30 genstande eller tallet 30 på og mailer det til mig på [email protected] eller printer billedet ud og tager det med. Derefter kommer du til min fødselsdag, hvor du spiser, drikker og er glad.

2 : Du dropper at tage et billede, og vælger i stedet at møde op uden noget. Det er fint, men du vil nu få udleveret et lærred og pensel, og blive bedt om at male et billede i stedet som har noget med tallet 30 at gøre - en mariehøne med 30 prikker, et yver med 30 patter, en kiromantiker med 30 fingre osv. Når du er færdig med at male, så spiser du, drikker og er glad.

3 : Du vil hverken tage et billede eller male, men vil gerne nasse gratis mad og øl uden at yde nogetsomhelst for det = du ikke velkommen. Gå væk. Gerne 30 km væk.

3a. : Du bor i Danmark, og vil gerne komme, men har ikke råd/tid til flyveturen. Se mulighed nummer 1.

3b. : Du bor i Danmark, men gider ikke tage et billede og vælger at ignorere denne indbydelse. Du bidrager derved til min hærgende 30-års krise, som også manifesterer sig i at være i et fremmed land uden nogen venner overhovedet. Hvilket på sin vis booster min selvtillid, idet du derved giver mig en tro på at jeg læser omverdenen rigtigt og at min 30-krise derfor er fuldt ud berettiget og endda rettidig. Tak. På en måde.

Konklusion:

Kim fylder 30 år d. 3 januar 2007 og fejrer det på selve dagen med mad, drikkelse og hyggelighed i lejligheden på Sóltún 30, 105 Reykjavík, kl. 17:30.

Vi sjaumst - Kim.

emme

Godt at se dig tilbage! Jeg har savnet unwireds klare krystalkugleblik på tilværelsen; den digitale tilværelse, forstås.

Keep up the good work!

Christian Schwarz Lausten

Kim - tillykke med dagen, beklager jeg ikke kunne være med!
Emme - thanks, jeg håber jeg kan holde kadencen, det er ikke altid helt nemt ;-)

no fax payday loan

Howdy bruger Wordpress til dit websted platform? Jeg er ny i blog- verden, men jeg prøver at komme i gang og oprette min egen. Har du brug for html kodning viden til at lave din egen blog ? Enhver hjælp vil blive værdsat !

The comments to this entry are closed.