« Musikindustrien i 2007 | Main | Bill Gates og robotterne »

10-01-07

Comments

tveskov

Forvent VOIP widgets, filesharing, p2p tjenester, narrow-casting radio etc. indenfor meget kort tid.

Hmmm, http://www.engadget.com/2007/01/09/the-iphone-is-not-a-smartphone/>næppe.

Christian Schwarz Lausten

Tveskov: jeg gad godt se hvor Engadget skribenten får de oplysninger fra. Jeg bygger min antagelse på, at dimsen kører OS X og at Widgets er en central del af iPhonen. Og mig bekendt skyldes en stor del af widgets-succesen, at DIY-folket har været i gang. Ydermere er der stadig laang tid til den kommer i handlen, så meget kan ske endnu - uanset hvad. Gratis co-creation har jo aldrig skadet ;-)

tveskov

Well, Apple folkene på Macworld standen http://www.tuaw.com/2007/01/09/iphone-will-not-allow-user-installable-applications/>siger det samme og mit gæt vil være at Apple vil holde igen med at åbne for 3. part iPhone udviklere, ihvertfald i starten. F.eks vil det (måske) være ret let for hackere/fjolser at lave widgets der ringer op til Timbuktu til 100 kr./min. uden at ejeren ved det :-)

Christian Schwarz Lausten

OK, så er der nok noget om snakken :-) Men som jeg lige skrev i updaten, så er der på rygter om, at de vil åbne op for softwaren.

tveskov

Takker. Og in case u missed it, så http://www.tuaw.com/2007/01/11/jobs-confirms-iphone-is-a-closed-platform/>siger selveste Jobs nu at iFonen vil være et relativt (eller måske helt) lukket system netop fordi det er betydlig mere kritisk at en telefon altid virker og ikke skal rebootes pga. en fordækt 3. parts widget eller noget.

payday loan consolidation

Jeg ved dette, hvis off topic , men jeg ser ind i at starte min egen weblog , og tænkte på , hvad alle er nødvendige for at få sat op? Jeg antager at have en blog som din ville koste en smuk krone ? Jeg er ikke meget internet klog , så jeg ikke er 100% positive. Eventuelle anbefalinger eller råd ville være meget værdsat. Skål

The comments to this entry are closed.